Om mig

Mit navn er Julie, og jeg glæder mig helt umenneskeligt, til at gøre en forskel for babyer og småbørn, i og omkring Horsens. Jeg sidder i en helt ny klinik, i Egebjerg, hvor jeg vil møde jer med åbne arme.

 

Med en lille vifte af  uddannelser, er jeg klar som støtte, til jer og jeres små. Jeg er uddannet:

  • Sanseterapeut
  • Ammevejleder
  • Kranio sakral behandler, af baby og småbørn
  • Søvnvejleder

 

Af ren interesse, og fordi jeg simpelthen ikke kan lade være, vil jeg fortsat opdatere mig på den nyeste viden, indenfor babyer, småbørn, deres trivsel, udvikling og alt der rør på sig, i den verden. Det betyder også at jeg er opdateret på kurser i f.eks. OMFT (orofaciale dysfunktioner), der gør mig i stand til at vurdere og vejlede i blandt andet stramt tungebånd.

 

Den vigtigste titel, af dem alle, bærer jeg også. Jeg er nemlig MOR, med hele mit hjerte. Mit første barn, fra 2019, havde refluks og flere kropslige gener, efter en hurtig fødsel. Hele hans første leveår, var domineret af udfordringer og behandlinger af kroppens skader fra fødslen. Det betød blandt andet et hårdt ammeforløb og en konstant udmattelse af at behandlingerne ikke fjernede hans smerte (og søvnløshed!).

 

Men først da jeg fik mit andet barn, gik det op for mig, hvor forskellige børn, og deres udfordringer er. For ingen børn er ens. Det har affødt en interesse i børns udvikling og nervesystem, hvorfor jeg er endt med, at fordybe mig fagligt i den retning. 

 

Jeg er kæmpe fortaler for det nye børnesyn, hvad end det gælder mine egne eller jeres børn. I kan være sikre på, jeg altid møder jeres børn, i øjenhøjde, med en oprigtig interresse i deres velbefindende.