Trives dit barn ikke i institutionen?

Årsagen kan måske findes i barnets evne til at sanseintegrere. Børn med sanseintegrationsvanskeligheder, fungerer ofte ikke sammen med andre børn, i lokaler med mange indtryk eller i det hele taget, i en hverdag, hvor der stilles krav til deres kunnen. 

 

Hvad end, det handler om vuggestue, dagpleje eller børnehave, findes børn, med de problematikker, man ikke altid åbenlyst, ser årsagen til.

 

Det kan være de børn, der er “umulige”, “vrede”, “voldsomme”, “ugidelige” og hvad man ellers, kan komme til at kalde dem.  De børn, der altid får ekstra skæld og ødelægger frokosten for de andre!

Det kan også være de børn, der er utrolig kede af at blive afleveret, ikke vil deltage i aktiviter, ikke vil samarbejde og slet ikke kan alt det, som de burde.

 

Sansetræning, kan give børn som disse, et helt andet udgangspunkt, for at møde hverdagen med motivation og selvtillid. Børn, der kan rumme sig selv, kan bedre rumme hverdagen, samspillet med andre mennesker og koncentrere sig om sin udvikling. 

 

Book en Sanse- og trivselskonsultation, som jeres første besøg. Herefter kan vi opstarte sansetræning, eventuelt i samarbejde med jeres vuggestue/dagpleje/børnehave.