Klinikken

Adresse

Egedalsbakken 9

8700 Horsens

Kontakt

Email  [email protected]

Tlf.     +45 24 43 02 66

Du må kontakte klinikken skriftligt hele døgnet rundt, alle ugens dage – jeg svarer så hurtigt jeg kan.

Ønsker du en telefonsamtale, anbefaler jeg at du smider en sms, så jeg kan ringe tilbage til dig.

Afbud skal ske senest 24 timer inden påbegyndt tid. 

Åbningstider

Tjek bookingkalenderen for ledige tider. Der opdateres løbene med flere tider. Kontakt klinikken hvis der ikke er ledige tider i den periode du skal bruge en tid.

Send en sms hvis du ønsker at sættes på afbudsliste.

Julie Guldborg

OMFT Ammevejleder og behandler

Mit navn er Julie, og det er mig du vil stifte bekendtskab med i klinik Balance Baby. Jeg har i flere år arbejdet som ammevejleder og babybehandler, og er sidenhen uddannet OMFT-terapeut. 

Jeg ser typisk spædbørn, med udfordringer omkring amning, spisning, fordøjelse og søvn. En hverdag jeg elsker og ikke vil bytte for nogen anden. 

 

Jeg har desuden en stor interesse i børns sansesystem, primitive reflekser og hvordan hele nervesystemet kan påvirkes gennem forholdsvis simpel behandling.

 

Både symbolsk og praktisk, er jeg altid klar til at åbne døren i klinikken. Når du møder op, vil du nemlig opdage at den er placeret i forlængelse af mit hjem. Af den årsag, kan jeg oftest også tage imod klienter, rimelig akut.

 

Jeg er selv mor til tre, og ved hvordan det kan føles, når ikke alle i familien trives. Det kan være svært at få hverdagen til at gå op i en højere enhed, når amning, søvn eller udvikling, bare ikke fungerer.